Aantal personen: 40 personen
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer
Prijs: va. €21,- p.p.
Afvaarthaven: Monnickendam
Offerte

Zeilschip Vrouwe Frida Cornelia

Scheep voor een ontspannen en sportief uitje in op deze stoere tweemaster vanuit Monnickendam. De bemanning is bekwaam en ervaren, en misschien nog wel het belangrijkste, heeft groot plezier in het ontvangen en begeleiden van de gasten. Aan dek is er een royale zitkuip, waar u tijdens het zeilen kunt genieten met een hapje en een drankje. Zit- en ligkussens verhogen het relaxgevoel. Benedendeks is er ook zitgelegenheid en in de knusse loungehoek staat de houtkachel, die op gure dagen zelfs tijdens het zeilen voor gezellige warmte zorgt. Natuurlijk is er een bar en in de semi-open keuken kunt u zien dat alles echt vers aan boord bereid wordt. Hotelschoolachtergrond en Bourgondische inslag zorgen voor creatieve, huisgemaakte hapjes en gerechten die vers aan boord en voor zover mogelijk met streekprodukten worden bereid.

Vrouwe Frida Cornelia (6)

All-in arrangementen

De Vrouwe Frida Cornelia biedt meerdere all-in arrangementen aan, waarbij u een vaste prijs persoon betaalt voor zowel scheepshuur en catering.

 • Middagarrangement inclusief barbecue
 • Dagarrangement: Crazy Monday

 

 • Vrouwe Frida Cornelia (6) Vrouwe Frida Cornelia (2) Vrouwe Frida Cornelia (3) Vrouwe Frida Cornelia (4) Vrouwe Frida Cornelia (5) Vrouwe Frida Cornelia (6)

  Offerte

 • Onderstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen:

  Huurperiode Prijs schip Prijs p.p. bij bezetting 40 personen Afvaarthaven
  4 uur € 850,- € 21,- Monnickendam
  8 uur € 1150,- € 29,- Monnickendam

  Bovenstaande gegevens geven u een indicatie van de tarieven die gelden op maandag, dinsdag en woensdag.
  Voor de andere dagen gelden andere tarieven. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  Ieder schip biedt een gevarieerd cateringaanbod aan; van borrelhapje tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required