Aantal personen: 12 personen
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer
Prijs: € op aanvraag
Afvaarthaven: Monnickendam
Offerte

Zeilschip Vrouwe Francina

De Vrouwe Francina (anno 1898) is een snel zeilschip, makkelijk te bedienen, en in perfecte staat hersteld en onderhouden, dus veilig. U mag al het vaarwerk zelf, met elkaar uitvoeren: sturen, zeilen hijsen, zwaarden en bakstagen bedienen, overstag gaan, gijpen, het schip aanleggen in de haven. Uitleg en hulp krijgt u van de zeer enthousiaste en ervaren bemanning. Leerzaam dus, maar er mag ook graag gelachen worden en meehelpen is nooit verplicht. Prima wanneer u lekker in de kuip of binnen in de kajuit wilt zitten met een drankje en hapje, of op het voordek wat wilt zonnen.

U kunt de Vrouwe Francina al boeken voor een korte zeiltocht, bijvoorbeeld een ochtend zeilen met koffie en appeltaart, of een avond zeilen, na het werk, en dan onderweg een warme maaltijd oppikken. Ook in de winter een waardevol uitje: met erwtensoep, chocolademelk en een verwarmde kajuit, geniet u op korte afstand van de drukke Randstad, van de ruimte en rust op het IJsselmeer.

Zeilschip voor dagtochten

 • Vrouwe Francina gasten

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vrouwe Francina mensen aan dek Vrouwe Francina Monnickendam

  Zeilschip voor dagtochten

  Offerte

 • De huurtarieven voor de Vrouwe Francina zijn op aanvraag verkrijgbaar.

  Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  Ieder schip biedt een gevarieerd cateringaanbod aan; van borrelhapje tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required