Aantal personen: 65 personen
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer
Prijs: va. €18,- p.p.
Afvaarthaven: Monnickendam
Offerte

Zeilschip Vriendschap

Deze zeilklipper is het ideale decor voor een bedrijfsuitje zeilen, voor een reünie met studiegenoten, een feestelijke zeiltocht met familie en vrienden of een dag teambuilden op het water. De bemanning weet van uw dagtocht zeilen een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Iedereen is van harte uitgenodigd te helpen bij het hijsen van de zeilen en uiteraard mag u bepalen wat de zeilbestemming wordt. Hoorn, Volendam of het eiland Pampus zijn prachtige bestemmingen naar u toe kunt zeilen. Het dagtochtenschip Vriendschap beschikt over een gezellige bar en een sfeervol interieur. De catering kan volledig op uw wensen worden afgestemd, van koffie met gebak tot uitgebreide barbecue aan dek. Scheep in aan boord op zeilend partyship de Vriendschap voor een fantastische zeiltocht. U bent van harte welkom.

All-in arrangementen

De Vriendschap biedt meerdere all-in arrangementen aan, waarbij u een vaste prijs persoon betaalt voor zowel scheepshuur en catering.
Middagarrangement inclusief barbecue
Dagarrangement: Crazy Monday

De Vriendschap

 • De Vriendschap De Vriendschap haven Vriendschap Vriendschap door de sluis De Vriendschap De Vriendschap muzikanten

  Offerte

 • Onderstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen:

  Huurperiode Prijs schip Prijs p.p. bij bezetting 65 personen Afvaarthaven
  4 uur € 1150,- € 18,- Monnickendam
  8 uur € 1550,- € 24,- Monnickendam

   

  Bovenstaande gegevens geven u een indicatie van de tarieven op maandag, dinsdag en woensdag. Op andere dagen gelden andere tarieven. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  Ieder schip biedt een gevarieerd cateringaanbod aan; van borrelhapje tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required