Aantal personen: 55 personen
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer
Prijs: va. €21,- p.p.
Afvaarthaven: Monnickendam
Offerte

Zeilschip Selene

Deze tjalk is met veel liefde en aandacht gerestaureerd, dat zult u aan boord in alles terugzien. De riante zitkuil met loungekussens en het ruime voor- en achterdek maken het zeilen bijzonder comfortabel. Ook benedendeks is het aangenaam vertoeven: royale tafels om uitgebreid te dineren of te vergaderen, comfortabele banken en een sfeervolle bar om gezellig aan te borrelen met vrienden, families en collega’s. Binnen zit u altijd warm en kunt u zelfs genieten bij de haard. Uniek zijn de grote patrijspoorten van De Selene op slechts 10 cm boven de waterlijn. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht en kunt u tijdens het zeilen soms zelfs een kijkje onder water nemen. U bent ten alle tijden meer dan welkom het schip vooraf te komen bezichtigen! Edith ten Woude-Zwaal is uw gastvrouw/schipper en zal al uw vragen beantwoorden voor en tijdens het varen.

All-in arrangementen

De Selene biedt verschillende all-in dagarrangementen aan voor een ontspannen dagtocht over het IJsselmeer. Ideaal voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.

 • Dagarrangement Een heerlijk Hollands dagje uit
 • Avondarrangement vanuit Monnickendam
 • Selene Selene zeilschip (3) Selene Selene zeilschip (2) Selene zeilschip (4) Selene zeilschip (1)

  Offerte

 • Onderstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen:

  Huurperiode Prijs schip Prijs p.p. bij bezetting 55 personen Afvaarthaven
  4 uur € 1145,- € 21,- Monnickendam
  8 uur € 1375,- € 25,- Monnickendam

  Bovenstaande gegevens geven u een indicatie van de tarieven die gelden op maandag, dinsdag en woensdag.
  Voor de andere dagen gelden andere tarieven. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  Ieder schip biedt een gevarieerd cateringaanbod aan; van borrelhapje tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required