Aantal personen: 60 personen
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer
Prijs: va. €23,- p.p.
Afvaarthaven: Muiden
Offerte

Zeilschip Hoge Wier

De Hoge Wier is het vlaggenschip van Muiden en verzorgt vanuit deze prachtige, oude vestingstad dagtochten zeilen op Markermeer en IJsselmeer.  Deze klipper is al meer dan honderd jaar oud, maar is volledig ingericht met de flair van nu. Scheep in op de Hoge Wier voor een actieve zeiltocht met vrienden en familie, collega’s of relaties. Ook voor een borrel of vergadering is deze sfeervolle zeilklipper uitermate geschikt. U kunt het zeilschip al huren voor een zeiltocht van circa 4 uur, maar natuurlijk zijn ook volle dagen op het water mogelijk. Met de royale keuze uit het overheerlijke cateringassortiment weet u zeker dat u niets tekort komt.

All-in arrangementen

Zeilschip Hoge Wier biedt meerdere all-in arrangementen aan, waarbij u een vaste prijs per persoon betaalt voor het schip en de catering.

 • Middagarrangement vanuit Muiden
 • Dagarrangement vanuit Muiden naar Pampus
 • Hoge Wier (2) Hoge Wier (6) Hoge Wier (5) Hoge Wier (4) Hoge Wier (3)
 • Onderstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen:

  Huurperiode Prijs schip Prijs p.p. bij bezetting 60 personen Afvaarthaven
  4 uur € 1350,- € 23,- Muiden
  8 uur € 1750,- € 29,- Muiden

   

  Bovenstaande gegevens geven u een indicatie van de tarieven. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  Ieder schip biedt een gevarieerd cateringaanbod aan; van borrelhapje tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required