Aantal personen: 22
Vaargebied: Markermeer IJsselmeer Waddenzee
Prijs: va. € 148,- p.p.
Offerte

Klipper Catharina van Mijdrecht

Op de Catharina van Mijdrecht draait het om de beleving van de gasten. Of u nu een paar uurtjes of meerdere dagen aan boord wilt zijn; het streven is om u een ervaring mee te geven waar u het nog lang over zult hebben. Jong en oud, gepassioneerd zeiler of relaxte genieter; iedereen voelt zich thuis op de Catharina van Mijdrecht.
Onthaasten aan boord van zeilschip Catharina van Mijdrecht: aan boord waant u zich in een geheel andere wereld. Als de zeilen zijn gezet blijkt tijd een relatief begrip. U geeft zich over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van u af. Dit onthaastende effect is de reden waarom velen voor een zeilschip kiezen als ze er even tussenuit willen met familie, vrienden of het bedrijf. Als u met uw team onderweg bent, ontstaat er aan boord al snel een bijzondere sfeer. Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen. Nieuwe ideeën vinden hun weg naar buiten en oude obstakels kunnen worden opgeruimd. Zeilen op de Catharina van Mijdrecht is daardoor op zich al een “teambuilding experience”.

 

 • Zeilschip Catharina van Mijdrecht Zeilschip Catharina van Mijdrecht - teambuilding aan boord Zeilschip Catharina van Mijdrecht - dagverblijf Zeilschip Catharina van Mijdrecht - detail Zeilschip Catharina van Mijdrecht - genieten aan boord  SAMSUNG   SAMSUNGinterieurplattegrond-20141 Offerte
 • Aantal personen dagtocht: 42 personen
  Aantal personen meerdaagse tocht: 22 personen

  Afmetingen schip
  Lengte romp: 26,o m
  Lengte over alles: 32,5 m
  Diepgang: 0,9 m
  Aantal masten: 1
  Hoogte mast: 17,5 m
  Bijboot

  Keuken:
  5 gaspitten
  Oven
  Koelkast
  Wijnkoeling
  Biertap

  Hutten:
  7 x 2-persoonshutten
  2 x 4-persoonshutten
  wastafel in iedere hut
  1 Douche
  2 Toiletten

  CD-Speler
  I-pod aansluiting
  LED-TV met dvd/blue-rayspeler
  Flipover, whiteboard, projectiescherm en internet op aanvraag
  Centrale verwarming
  Wasmachine
  220 V

  Bemanning spreekt Engels
  Bemanning spreekt Duits

  Offerte
 • Onderstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen:

  Huurperiode Prijs schip Prijs p.p. bij bezetting 22 personen
  Weekend € 3250,- € 148,-
  Midweek € 4450,- € 202,-
  Week € 4850,- € 220,-

  Bovenstaande gegevens geven u een indicatie van de tarieven. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en beddengoed en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

  Catering
  U kunt aan boord zelf de catering regelen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen: van eenvoudige, stevige maaltijden tot aan uitgebreid driegangendiner. Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

  Offerte
 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required