Varen door Zuid-Holland

Een motorboot huren en meevaren door Zuid-Holland is een belevenis. Het Groene Hart met daarin de vele historische steden nodigen uit om naar toe te varen. U kunt tijdens uw vaartocht een afwisselende route samenstellen en varen over meren, plassen en bekende rivieren. Naast het varen door Zuid-Holland is er ook volop tijd voor een bezoek aan de mooie havens, voor een fietstocht of een aangename wandeling in bijvoorbeeld Utrecht, Dordrecht of Gouda.

Varen over de rivieren van Zuid-Holland

Zuid-Holland kent een aantal mooie rivieren, zoals de Rijn, de Lek, de Rotte en de Hollandse IJssel. Stuk voor stuk wateren waar onze motorschepen zich thuisvoelen. Met het Groene hart boordevol natuur en de historische steden die allemaal varend zijn te bereiken, is Zuid-Holland een topbestemming.

Historische steden in het Groene Hart

Onze motorpassagiersschepen kunt u huren voor een weekend of week voor uw eigen gezelschap. Nodig uw vrienden en familie uit en geniet met elkaar van een fantastische tijd op het water. Wij adviseren u graag over onze vloot van comfortabele schepen. Onze professionele bemanning denkt graag met uw mee over de route en dankzij hun kennis en vaardigheden heeft u geen ervaring te hebben met het besturen van het schip.