Varen door Vlaanderen

Varen in België betekent genieten van de historische steden en de stilte van Vlaanderen. Het Vlaamse platteland met haar oude steden worden met elkaar verbonden door fraaie waterwegen, die zich een weg banen door het oneindig laagland. Waar u ook heen wilt varen in Vlaanderen, er valt altijd iets te doen of te zien. Van oude markt tot prachtige monumenten tot museale meesterwerken.

Met de boot varen naar Brugge en Gent

Via een netwerk van kanalen en rivieren kunt u naar historische steden zoals Brussel, Mechelen, Antwerpen, Brugge en Gent varen. In  Brugge met haar smalle keistraatjes kunt u heel goed winkelen. Imposante gevels en rijkelijk versierde gebouwen getuigen van de rijkdom van Gent, de vroegere hoofdstad van België. Brussel heeft als grootste stad van België eindeloze mogelijkheden.

Varen met motorpassagiersschip

Bij Channel Cruises Holland kunt u uw eigen boot huren voor een vaarvakantie in Vlaanderen / België. Voor zowel kleine gezelschappen als voor grote groepen biedt onze vloot een passend aanbod. Vraagt u gerust naar meer informatie, wij staan u graag te woord.