Aantal personen: 22
Vaargebied: Nederland
Prijs: €620 - €640 pp
Afvaarthaven: Amsterdam
Offerte

Schip Sarah

De SARAH is een klein en comfortabel schip met een lengte van bijna 45 en breedte van 6,60 meter. De eigenaren hebben er bij de ombouw van het voormalige vrachtschip gekozen voor comfort in plaats van een groter aantal passagiers. Aan boord van SARAH heeft iedere gast daarom veel ruimte in een aantrekkelijke atmosfeer. Het schip beschikt over 10 tweepersoons slaapverblijven (ca. 10 m2) met eigen douche en toilet, een ruime en huiselijke salon en een groot zonnedek met zitgelegenheid en plaats om fietsen te stallen. Het schip is daarom bij uitstek geschikt voor fiets-vaar-vakanties, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden voor kleinere (bedrijfs-)feesten, reünies en familie-uitstapjes. En als u van uw vergadering eens een inspirerende brainstormsessie wilt maken, bijv. midden op het IJsselmeer, dan bent u bij de SARAH aan het juiste adres. Aan boord van de SARAH staan gastvrijheid en genieten centraal!

 

 

 

 • Huurprijs voor een week: circa €620 –  €640,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie. Het is ook mogelijk om dit schip voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap te boeken of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za) van/naar Amsterdam
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner)
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats in Amsterdam
  -Reisleider, voor circa €1250,- reist een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) mee die dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen verzorgt; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • MS Sarah vaart in Noord-Holland en Zuid-Holland. Andere gebieden op aanvraag.

  Routevoorbeeld: Zuidroute

  Dag 1.Amsterdam – Waterland

  Dag 2. Amsterdam – Weesp – Maarssen – Utrecht – Vianen

  Dag 3. Vianen (Nieuwegein) – Gouda – Schoonhoven

  Dag 4. Schoonhoven – Kinderdijk – Rotterdam – Delft

  Dag 5. Delft – Den Haag – Scheveningen – Leiden

  Dag 6. Leiden – Haarlem

  Dag 7. Haarlem – “Zaanse Schans” – Amsterdam

  Dag 8. Amsterdam / einde tocht
  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met fietstas, 7 versnellingen en 1 of 2 handremmen en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen incl. afkoop schaderisico (bij onopzettelijke schade e.d.; prijzen gelden bij huur van min.10 fietsen):

  7 dagen                      € 70,00 per fiets / €165,00 per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisleiding tijdens de reis
  Op aanvraag mogelijk vanaf ca. € 1.250,00 per week, afhankelijk van de inhoud van het door u gewenste programma, de door u gewenste specialiteiten van de reisleider en van uw bijzondere wensen: op aanvraag ontvangt u een aanbieding op maat.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required