Aantal personen: 32- 35
Vaargebied: Nederland - België
Prijs: €840 - €875 pp
Afvaarthaven: Amsterdam, Brugge, Brussel
Offerte

Schip Magnifique

Het motorschip MAGNIFIQUE is ca. 63 meter lang, biedt plaats aan ca 32 – 35 gasten, vaart onder Nederlandse vlag en management en is in 2010 compleet gemoderniseerd en in de winter 2012/13 ca. 14 meter verlengd.  Op het benedendek bevinden zich nu in totaal 17 hutten: 11 tweepersoons hutten (ca. 11 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar), 4 premium twins (ca. 14 m², 2 eenpersoons bedden naast elkaar, klein zitje, 2 eenpersoons hutten (ca. 8 m²); alle hutten met patrijspoort  (de patrijspoorten kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet worden geopend), douche + toilet, individueel regelbare airconditioning, flat screen TV met satellietontvangst,; in de meeste hutten is op aanvraag een extra bed beschikbaar (meestal klapbed boven een van de andere bedden). Op het bovendek bevinden zich een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge met grote ramen, grootbeeld TV en Wifi (beperkte hoeveelheid data). Twee gedeeltelijk overdekt teakhouten zonnedekken met stoelen en tafels; whirlpool & barbecue op het achterdek; fietsenstalling.
Schip-magnifique-01

Magnifique

 

 

 • Huurprijs voor een week: circa €840,- tot  €875,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om uitsluitend te varen of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF:
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za)
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner
  -Reisleider, een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands- Engels- en Duitstalig) verzorgt dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen; overdag fietst u samen met de reisleider
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut
  -Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond
  -Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten
  -Dagelijks koffie + thee tot 16:00 uur

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • Voorbeeldroute Nederland – België:

  van Brugge naar Amsterdam

  Dag 1 (za): Aankomst in Brugge
  Aankomst in de vroege namiddag in het mooie stadje Brugge, de parel van Vlaanderen. De bemanning verwacht u en heet u van harte welkom. Deze namiddag heeft u nog genoeg tijd om een eerste indruk te krijgen van deze betoverende stad. Namiddag en avond met stadswandeling in Brugge.

  Dag 2 (zo): Brugge – Gent (ca. 40 km)
  Vandaag begint uw dag op het water en verlaat u Brugge vroeg in de morgen. Direct buiten de stad begint de fietstocht door het aangename platteland van West-Vlaanderen naar Gent. Het schip ligt bij de sluis in Merelbeke, een voorstadje van Gent. Voordat u naar het schip fietst kunt u in de middags nog de prachtige historische binnenstad van Gent bezoeken.

  Dag 3 (ma): Gent – Dendermonde / St-Amands (ca. 40 / 53 km)
  Vandaag vaart het schip over de rivier Schelde naar Dendermonde, een aardig provinciestadje dat aan de monding van de Dender ligt. ’s Ochtends kunt u nog Gent bezichtigen. De fietstocht gaat langs de Zeeschelde en u volgt deze mooie, maar ook grillige getijdenrivier stroomafwaarts. Afhankelijk van het getij, die de vaartijd voor dit stuk bepaald, wordt in overleg met de schipper de vertrektijd vastgesteld. Met de fiets of per schip van Dendermonde naar St-Amands. Overnachting in St-Amands.

  Dag 4 (di): St-Amands – Temse – Antwerpen (ca. 45 km)
  Vandaag volgt u de Schelde verder stroomafwaarts via Temse naar Antwerpen. Langs de rivier loopt een mooi fietspad en het landschap rondom de Schelde is prachtig. De havenstad Antwerpen met zijn prachtige binnenstad is bekend als diamantstad, maar ook als geboortestad van schilder Rubens. Diner in Antwerpen op eigen gelegenheid, restaurant-aanbevelingen zijn aan boord beschikbaar..

  Dag 5 (woe): Antwerpen – Kreekrak sluizen – Tholen – Willemstad – Dordrecht (ca. 25-45 km)
  Het schip vaart over het Schelde-Rijnkanaal, via de Kreekkrak sluizen, naar Tholen, een voormalig eiland te midden van de grote Zeeuwse stromen, waar veel mensen van de visvangst leefden. Vanaf Tholen fietst u langs het imposante sluizencomplex de “Volkerak” naar vestigingsstad Willemstad en daarna verder naar Dordrecht, één van de oudste steden van Nederland. Vandaag wordt samen met de schipper besproken, welk deel van de route met de fiets kan worden afgelegd.

  Dag 6 (do): Dordrecht – Kinderdijk | Kinderdijk – Schoonhoven – Vianen (ca. 50 km)
  Vandaag fietst u naar Kinderdijk, de beroemdste windmolens van Nederland – houdt uw camera’s gereed, het is de moeite waard!. In de buurt van Kinderdijk ontdekt u een rij van grote windmolens, die gebouwd zijn om de Alblasserwaard droog te pompen. Een van deze molens kunt u bezichtigen. U fietst verder door de provincies Zuid-Holland en Utrecht naar vestigingsstadje Vianen. ’s Avonds kunt u dit stadje ontdekken.

  Dag 7 (vr): Vianen – Breukelen | Breukelen – Amsterdam (ca. 35 km)
  Vandaag vaart het schip allereerst naar Breukelen, waar u van boord gaat en met de fiets langs de rivier Vecht gaat fietsen. De Vecht regio is sinds de 17e eeuw een geliefd gebied, waar rijke Amsterdammers hun vakantiehuis, villa of klein kasteel, vaak te midden van de grotere parken, lieten bouwen. Tijdens deze tocht passeert u Nieuwersluis, Loenen en Vreeland. In Nigtevecht kunt u nog een kaasboerderij bezoeken, waarna u via Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel Amsterdam bereikt. U treft het schip weer in de haven in Amsterdam.

  Dag 8 (za): Amsterdam
  Na het ontbijt is de reis ten einde: uitschepen tot 10:00 uur. Voordat u aan de terugreis begint, heeft u nog de gelegenheid Amsterdam te ontdekken, een museum te bezoeken, te winkelen en/of een grachtenrondvaart te maken (niet incl.).

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.

  U kunt deze reis ook op individuele basis boeken via Boat Bike Tours – Brugge Amsterdam.

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met 7 versnellingen, 1 of 2 handremmen en incl. fietstas en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen  voor 7 dagen: € 70,00 per fiets / € 165,- per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required