Aantal personen: 35-38
Vaargebied: Nederland - België
Prijs: €840 - €870 pp
Afvaarthaven: Amsterdam, Brugge, Brussel
Offerte

Schip Magnifique 2

De Magnifique II verzorgt vanaf 2016 fietsvaarvakanties in Nederland en België. Het schip (63 meter lang, 7,10 meter breed) is in 2015/2016 compleet nieuw opgebouwd. Maximaal 35 gasten kunnen per reis inschepen voor een zeer aangenaam verblijf aan boord.

Het benedendek biedt plaats aan 13 gerieflijke tweepersoonshutten (ca. 11 m²) met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar en 1 hut voor 1 persoon (ca. 8 m²). Iedere hut is voorzien van een douche, toilet en wastafel en op de comfortabele bedden voorzien van boxspringmatrassen is het heerlijk slapen. Airconditioning en ventilatie kunt u naar eigen wens instellen, WIFI en televisie zijn eveneens aanwezig. Alle hutten zijn voorzien van een raam, vanwege veiligheidseisen kunnen deze niet open. In een aantal hutten is een extra bed, als bovenbed, beschikbaar.
De 4 royale suites op het bovendek zijn de paradepaardjes van dit luxe schip. Deze bijzonder ruime hutten (ca. 14 m², 2 losse eenpersoonsbedden) hebben naast badkamer en bedden ook een kleine zithoek. Deze suites hebben een 2-meter breed raam (de helft van dit raam kan naar binnen toe geopend worden).
magnifique-II (1)

Op het bovendek vindt u een smaakvol ingerichte salon met restaurantgedeelte, bar, lounge, breedbeeldtelevisie, Wifi (met beperkte capaciteit). De grote ramen bieden perfect uitzicht op het landschap. Bij mooi weer staan de schuifdeuren van de lounge uitnodigend open naar het deels overdekte teakhouten zonnedek met tafels en stoelen. Fietsen worden op het voordek gestald.

De Magnifique II is het zusterschip van de Magnifique en vaart eveneens onder Nederlandse vlag en management, de uiterst gastvrije bemanning verheugt zich erop u aan boord te mogen begroeten.

MagnifiqueII .

 

 

 • Huurprijs voor een week: circa €840,- tot  €870,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om uitsluitend te varen of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF:
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za)
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner
  -Reisleider, een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands- Engels- en Duitstalig) verzorgt dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut
  -Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond
  -Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten
  -Dagelijks koffie + thee tot 16:00 uur

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • Voorbeeldroute België:

  Programma van Brugge naar Brussel

  Dag 1 (za): Brugge
  Individuele aankomst in Brugge. Check-in vanaf 13:00 uur. De MS MAGNIFIQUE II ligt al in de haven bij het treinstation van van Brugge. De bemanning heet u van harte welkom. Neemt u nog even de tijd om deze prachtige stad te ontdekken. Het „Venetië van het Noorden“ is in Europa bekend als kunst- en museumstad. De binnenstad van Brugge met zijn talrijke grachten behoort tot het UNESCO-werelderfgoed. Geniet u van de bedrijvigheid om en rond de Grote Markt onder het genot van een kopje koffie of thee.

  Dag 2 (zon): Rondrit van Brugge naar de Noordzee en terug, ca. 55 km
  Uw eerste fietstocht voert u vandaag allereerst langs een rustig kanaal waar allemaal populieren langs staan door een aantrekkelijk polderlandschap met keurige kleine hoeves. Via het kleine stadje Damme (geboorteplaats van Tuyl Uylenspiegel) fietst u tot aan de Noordzeekust. Een 12 kilometer lang fijn zandstrand, talrijke cafés en het aantrekkelijke duinenlandschap van Het Zwin ( uniek natuurreservaat ) zorgen voor afwisseling tijdens de lunchpauze. Aansluitend gaat de fietstocht terug naar Brugge.

  Dag 3 (ma): Brugge – Moerebrugge | Moerebrugge – Gent, ca. 40 km
  Tijdens het ontbijt vaart u met het schip naar Moerebrugge. De fietstocht van vandaag voert door het vlakke Vlaamse land tot in Gent, in de Middeleeuwen na Parijs de grootste stad van Europa, waar de architectonische rijkdom in het historische centrum tot op heden bewaard is. De mooie steegjes in de binnenstad nodigen uit tot een wandeling. Ligplaats aan de sluis van Merelbeke (een voorstadje), ca. 15 fietsminuten van de binnenstad van Gent.

  Dag 4 (di): Gent – Dendermonde, ca. 48 km | Dendermonde – St-Amands
  Na het ontbijt fietst u naar Dendermonde. Een “must” is een koffiepauze op de prachtige Vlaamse Grote Markt. Eventueel vaart het schip aansluitend naar St-Amands aan de Schelde om daar te overnachten.

  Dag 5 (woe): (indien nodig) Dendermonde – Sint Amands | Sint Amands – Temse – Antwerpen, ca. 42 km
  Eventueel vaart het schip tijdens het ontbijt naar Sint Amands (of op dinsdagavond), een deel van de route dat tot de mooiste en meest kronkelige gedeelte van de Schelde behoort. U fietst door een historisch steenfabriekengebied, waar sinds de middeleeuwen tot vandaag de dag bakstenen geproduceerd worden. Van Rupelmonde fietst u gemakkelijk in de richting van Hemiksem, om dan stroomafwaarts Antwerpen, het wereldcentrum van de diamantbewerking en uw reisdoel Van vandaag, te bereiken. De stad biedt talrijke bezienswaardigheden o.a.: het stadhuis in Renaissancestijl, de historische Grote Markt, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met 7 beuken en 48 pijlers, de middeleeuwse Burcht Steen en het nieuwe Museum aan de Schelde. Diner in Antwerpen op eigen gelegenheid, restaurantaanbevelingen zijn aan boord beschikbaar.

  Dag 6 (do): Antwerpen – Lier –Willebroek, ca. 45 km
  Na het ontbijt fietst u door de rustige voorsteden van Antwerpen met hun mooie villa’s en verzorgde tuinen naar Lier. Van hier fietst u langs het riviertje Nete verder naar Willebroek, waar de MS MAGNIFIQUE 2 weer op u wacht.

  Dag 7 (vr): Willebroek – Mechelen – Vilvoorde, ca. 40 km | Vilvoorde – Brussel
  Terwijl het schip over het Willebroek-kanaal vaart, fietst u uw laatste fietstocht door groene, zacht glooiende heuvellandschappen via Mechelen naar Vilvoorde. Opmerkelijk in Mechelen zijn de meer dan 300 gebouwen vallende onder monumentenzorg, waarvan er 8 kerken zijn, op minder dan drie vierkante kilometer. Vanuit Vilvoorde vaart u naar Brussel. Wandel nog even door de mooie binnenstad, langs het gotische stadhuis, de mooie gildehuizen op de Grote Markt en natuurlijk langs Manneke Pis.

  Dag 8 (za): Brussel
  Na het ontbijt gaat u weer van boord: einde van de reis, uiterlijk 10:00 uur


  Cursief gedrukte trajecten
   worden met het schip afgelegd;

  U kunt deze reis ook op individuele basis boeken via Boat Bike Tours – België.

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met 7 versnellingen, 1 of 2 handremmen en incl. fietstas en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen  voor 7 dagen: € 70,00 per fiets / € 165,- per E-bike

  Bustransfer
  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required