Aantal personen: 36
Vaargebied: Nederland - België
Prijs: €760 - €795 pp
Afvaarthaven: Amsterdam - Brugge
Offerte

Schip Fluvius

Op de zeer geliefde routes Amsterdam – Brugge en Brugge – Amsterdam wordt o.a. het kleine en comfortabele riviercruiseschip MS FLUVIUS voor max. 36 gasten ingezet. Aan boord van het familiair ingerichte schip bevinden zich in totaal 19 hutten (ca. 10 M2) met douche + toilet, die alle over lage bedden en een individueel regelbare airconditioning en actieve beluchting beschikken, daarvan bevinden zich 3 hutten op het bovendek (toeslag) en 16 op het benedendek. Alle hutten hebben een raam (de ramen kunnen niet geopend worden). De salon met bar is een ruim gemeenschappelijke vertrek en heeft een halfapart restaurantgedeelte. Op het grote en deels overdekte zonnedek van het ca. 70 meter lange schip zijn zitplaatsen (tafels + stoelen) en een fietsenstalling voorhanden. Het schip vaart onder Nederlandse vlag, en heeft tot voor kort in diverse vaargebieden in Nederland, België en Duitsland gevaren en is reeds sinds vele jaren een geliefd schip voor fiets-vaar-vakanties.
Ship-Fluvius-400x250

Fluvius

 • Huurprijs voor een week: circa €760,- tot  €795,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om uitsluitend te varen of het schip te huren als hotelaccommodatie. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF:
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za)
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner)
  -Reisleider; een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) verzorgt dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut
  -Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond
  -Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten
  -Dagelijks koffie + thee tot 16:00 uur

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • Voorbeeldroute

  Reisprogramma Holland & Vlaanderen: van Amsterdam naar Brugge – Fluvius

  Dag 1 (za): Amsterdam – Nigtevecht | Nigtevecht – Breukelen (ca. 15 km) | Breukelen – Vianen
  13:00 uur: Aankomst en check-in. Om 14:00 uur vaart het schip van Amsterdam naar Nigtevecht. Daarna begint u aan een korte fietstocht die u langs de bochtige rivier de Vecht naar Breukelen voert. Aan het eind van de middag brengt het schip de gasten naar Vianen, een klein stadje aan de rivier de Lek.

  Dag 2 (zo): Vianen – Schoonhoven – Kinderdijk (ca. 50 km) | Kinderdijk – Dordrecht
  Na het ontbijt fietst u een mooie route naar zilverstad Schoonhoven. Vanaf Schoonhoven fietsen u door de Alblasserwaard naar Kinderdijk. Daar verschijnt een imposante rij grote windmolens, die gebouwd zijn om de Alblasserwaard droog te pompen (UNESCO-Werelderfgoed). U kunt één van de molens bezoeken. Daarna vaart u met het schip naar Dordrecht, één van de oudste steden van Holland. Dordrecht is van oudsher een belangrijk knooppunt in de scheepsvaart. U overnacht in de historische haven.

  Dag 3 (ma): Dordrecht – Tholen | Tholen – Kreekraksluis (ca. 35 km) | Kreekraksluis – Antwerpen
  Tijdens het ontbijt vaart het schip naar Tholen. Fietstocht door een bosrijk gebied, de “Wouwse Plantage“, via Bergen op Zoom naar het zuiden naar de imposante Kreekraksluizen. Het schip ligt aan het einde van de dam en vandaar uit vaart u gezamenlijk door de indrukwekkende haven van Antwerpen naar de binnenstad. Antwerpen is bekend als Diamantstad, maar ook als de geboortestad van de beroemde schilder Rubens. In de “Onze Lieve Vrouwe Kathedraal” kunt u zijn werk bewonderen. In de omgeving van de kathedraal en de Grote Markt staan de mooie herenhuizen uit een rijk verleden.

  Dag 4 (di): Antwerpen – Temse – St-Amands / Dendermonde (ca. 42 / 56 km)
  Na het ontbijt fietstocht vanuit de haven naar de Zeeschelde. De fietsroute volgt deze mooie, maar ook grillige getijdenrivier stroomopwaarts richting Dendermonde. Er loopt een mooi fietspad langs de rivier en de omgeving rondom de Schelde is prachtig. U fietst naar St-Amands of Dendermonde, een aardig provinciestadje aan de Schelde.

  Dag 5 (woe): St-Amands/Dendermonde – Gent (ca. 53 / 40 km)
  Met de fiets vanaf St-Amands of met het schip naar Dendermonde. Vanaf Dendermonde gaat de fietstocht verder langs de Schelde naar Gent, een bruisende universiteitsstad met een rijke historie. In de namiddag heeft u de mogelijkheid de stad op eigen gelegenheid te ontdekken of om in de levendige binnenstad inkopen te doen. De stad ontstond in de Romeinse tijd, waar de rivieren de Leie en de Schelde samenkomen. De gunstige ligging heeft door de jaren heen veel welvaart gebracht, met als hoogtepunt eind 13e, begin 14e eeuw. De lakenindustrie bracht grote rijkdom. In de binnenstad zijn veel oude patriciërswoningen bewaard gebleven. In de Lakenhal (1425) kwamen de lakenhandelaars bijeen. De belangrijkste kerk is de St. Baafs Kathedraal, die in verschillende eeuwen en in verschillende stijlen werd gebouwd. In de kathedraal hangen een aantal meesterwerken van middeleeuwse schilderkunst, waarvan “De aanbidding van het Lam Gods” van Jan van Eyck de bekendste is. Het schip ligt bij de sluis in Merelbeke, een voorstad van Gent.

  Dag 6 (do): Gent – Brugge (ca. 45 km)
  De fietstocht begint buiten de stad Gent en voert u door het aangename vlakke land van West-Vlaanderen naar Brugge. Brugge, ook wel Venetië van het Noorden genoemd, is misschien wel de mooiste van de Vlaamse steden. Haar oude centrum, dat stamt uit de middeleeuwen, is vrijwel onaangetast gebleven. Brugge was toen een wereldstad en het centrum van handel en kunst, waarvan we nu nog volop kunnen genieten. Maar Brugge is ook een gezellige stad om te winkelen of uit te gaan.

  Dag 7 (vr): Rondtour om Brugge tot aan de Noordzee (ca. 50 km)
  De laatste fietstocht voert u vandaag allereerst langs een rustige kanaal waar allemaal populieren langs staan, door een aantrekkelijk polderlandschap met keurige kleine hoeven naar de Noordzeekust. Een 12 kilometer lang fijn zandstrand, talrijke cafés en het aantrekkelijke duinenlandschap van Het Zwin (uniek natuurreservaat) zorgen voor afwisseling tijdens de lunchpauze. Aansluitend gaat de fietstocht terug naar Brugge.

  Dag 8 (za): Brugge
  Na het ontbijt is de reis ten einde: ontschepen tot 10:00 uur.

  U kunt deze reis ook op individuele basis boeken via Boat Bike Tours – Fluvius.

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met 7 versnellingen, 1 of 2 handremmen en incl. fietstas en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen  voor 7 dagen: € 70,00 per fiets / € 165,- per E-bike

  Bustransfer
  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking van een reis een annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required