Aantal personen: 24
Vaargebied: Nederland België
Prijs: €745 - €765 pp
Afvaarthaven: Amsterdam
Offerte

Schip Fiep

In 2000 is de Fiep (toen nog Anna Cornelia) van vrachtschip omgebouwd naar een modern en ruim opgezet passagiersschip voor vakanties in Nederland en België. Het schip is in de winter van 2012/2013 gerenoveerd en vaart sindsdien onder de naam als Fiep .

De Fiep biedt plaats aan maximaal 24 gasten. De Fiep heeft twee verdiepingen met boven de salon, een ruime zithoek, een gezellige bar en een groot zonnedek. De geklimatiseerde eetzaal bevindt zich benedendeks evenals de 12 comfortabele gastenhutten voor 2 personen. Iedere hut heeft 2 lage bedden en een eigen douche en toilet. De ramen kunnen geopend worden en de hutten hebben centrale verwarming.
Fiep plattegrond

 

 • Huurprijs voor een week: circa €745 – €765,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie. Het is ook mogelijk om dit schip voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap te boeken of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za) van/naar Amsterdam
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner)
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats
  -Reisleider, voor circa €1250,- reist een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) mee die dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen verzorgt; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • Voorbeeldroute vanuit Amsterdam
  1. AMSTERDAM
  2. AMSTERDAM – Amstel – OUDERKERK – UITHOORN – Aarkanaal – GOUDA
  3. GOUDA – Hollandse IJssel – Nieuwe Maas – ROTTERDAM – Schie – DELFT
  4. DELFT – DEN HAAG – Rijn-Schie-Kanaal – LEIDEN
  5. LEIDEN – Kager Plassen – Ringvaart – LISSE – CRUQUIUS – HAARLEM
  6. HAARLEM – Noordzeekan./Zaan – Zaanse Schans – Noordholl.kan. – ALKMAAR
  7. ALKMAAR – Noordhollands kanaal – PURMEREND – AMSTERDAM

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met fietstas, 7 versnellingen en 1 of 2 handremmen en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen incl. afkoop schaderisico (bij onopzettelijke schade e.d.; prijzen gelden bij huur van min.10 fietsen):

  7 dagen                      € 70,00 per fiets / €165,00 per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het bijzonder in het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend “botel”, zowel in Amsterdam als ook (na overleg) in andere plaatsen. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van “Bed & Breakfast”. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisleiding tijdens de reis
  Op aanvraag mogelijk vanaf ca. € 1.250,00 per week, afhankelijk van de inhoud van het door u gewenste programma, de door u gewenste specialiteiten van de reisleider en van uw bijzondere wensen: op aanvraag ontvangt u een aanbieding op maat.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required