Aantal personen: 66 - 74
Vaargebied: Nederland
Prijs: €729 - €939 pp
Afvaarthaven: Amsterdam
Offerte

Schip Anna Maria Agnes

Op de zuidroute wordt al sinds vele jaren het zeer geliefde middelgrote riviercruiseschip ANNA MARIA AGNES voor ca. 65 gasten ingezet. Aan boord van dit comfortabele schip bevinden zich in totaal 34 hutten (ca. 10 M²) met douche + toilet, die alle over lage bedden en individueel regelbare airconditioning beschikken, daarvan bevinden zich 12 hutten op het bovendek (toeslag) en 22 op het benedendek. Alle hutten hebben een raam (min. 1 raam kan geopend worden). Er zijn een aantal 1 en 3 persoonshutten. De salon is zeer ruim en beschikt over een restaurantgedeelte en een lounge met zithoek en een bar  waar ook WLAN/Wifi beschikbaar is. Het voorste gedeelte van het schip (hutten) en de salon is begin 2014 compleet vernieuwd. Op het grote en gedeeltelijk overdekte zonnedek van het ca. 72 meter lange schip zijn zitplaatsen (tafels + stoelen) en een fietsenstalling beschikbaar. Het schip is recentelijk gemoderniseerd en is zeer geschikt voor fiets-vaar-vakanties.

Ship-Anna-Maria-Agnes
Anna Maria Agnes
 • Huurprijs voor een week: circa €729,- tot  €939,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om uitsluitend te varen of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF:
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za) van/naar Amsterdam
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner
  -Reisleider; een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) verzorgt dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut
  -Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond
  -Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten
  -Dagelijks koffie + thee tot 16:00 uur

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats in Amsterdam
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)
  Offerte

 • Voorbeeldroute Nederland – Zuidroute

  Dag 1 (za): Aankomst in Amsterdam
  ’s Middags vanaf 14:00 uur inscheping in Amsterdam (centrum). Daarna kunt u nog Amsterdam verkennen; winkelen, een museum bezoeken of een grachtenrondvaart maken (tickets tegen gereduceerd tarief aan boord verkrijgbaar, tot 22:00 uur mogelijk): zo leert u de hoofdstad op een unieke wijze kennen.

  Dag 2 (zo): Tijdens het ontbijt: Amsterdam Breukelen | Breukelen Utrecht ca. 30 – 40 km** | ’s middags: Utrecht Rotterdam
  Vanaf Breukelen een fietstocht langs de mooie rivier de Vecht. Langs de rivier ziet u vele mooie villa’s, landhuizen en kleine kasteeltjes. U volgt de Vecht tot in het centrum van Utrecht. Bezoek de binnenstad (Dom, grachten, cafés, winkels vanaf 12 uur). „s Middags vaart het schip verder naar Rotterdam. ‟s Avonds korte stadswandeling (gratis).

  Dag 3 (ma): Rotterdam Schiedam Delft Rotterdam ca. 40 km | ’s avonds Rotterdam – Dordrecht
  Fietstocht bijv. via “jeneverstad” Schiedam en door het Delfland naar Delft. Bezoekt u de mooie binnenstad met kleine grachten en pittoreske straatjes, bruggen en steegjes. Voor vele gasten is een bezoek aan de Delfts Blauw fabriek een van de hoogtepunten van de reis. “Diner Cruise” naar Dordrecht (aankomst tegen 20:00 uur). ’s Avonds korte stadswandeling (gratis)

  Dag 4 (di): Tijdens het ontbijt: Dordrecht – Kinderdijk | Kinderdijk – (Gouda) – Schoonhoven (ca. 30- 50 km**)
  Met het schip van Dordrecht naar Kinderdijk. Bezoekt u Kinderdijk (Unesco werelderfgoed), waar 19 windmolens op één rij staan. Daarna kunt u kiezen uit een korte fietstocht door de Alblasserwaard of een langere tocht met een bezoek aan kaasstad Gouda, beide tochten gaan naar zilverstad Schoonhoven. Hier kunt u nog een zilversmid bezoeken. ’s Avonds een kleine kaasproeverij aan boord.

  Dag 5 (woe): Schoonhoven – Oudewater – Utrecht ca. 50 km ’s middags: Utrecht – Beverwijk
  Fietstocht vanuit Schoonhoven dwars door het prachtige Groene Hart via Oudewater (bezoek bijv. de Heksenwaag) naar Utrecht. Bij Oudewater kunt u nog een kaasboerderij bezoeken. In de late namiddag vaart u met het schip naar Beverwijk. Muziekavond aan boord.

  Dag 6 (do): Beverwijk – Noordzeekust – Haarlem – Beverwijk (ca. 35-50 km**) ’s Avonds: Beverwijk – Zaandam
  Vandaag kunt u kiezen uit 2 fietstochten, die beide naar Haarlem gaan: de lange tocht gaat door het mooie duinengebied via Bloemendaal en Zandvoort en langs de Noordzeekust; de korte tocht gaat door het binnenland terug naar Haarlem. ‟s Avonds vaart u met het schip naar Zaandam.

  Dag 7 (vr): Zaandam Amsterdam ca. 30 km
  Vanaf Zaandam fietst u naar openluchtmuseum “Zaanse Schans” (o.a. windmolens, Oudhollands dorp en kaas- en klompenmakerij). Via recreatiegebied het “Twiske” fietst u naar Amsterdam. In de namiddag en avond bent u in de hoofdstad. Diegenen die de grachtenrondvaart de eerste dag niet gedaan hebben, kunnen dat eventueel vandaag nog doen.

  Dag 8 (za): Amsterdam
  Na het ontbijt gaat u weer van boord: einde van uw reis.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.

  U kunt deze reis ook op individuele basis boeken via Boat Bike Tours – Zuidroute.

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met 7 versnellingen, 1 of 2 handremmen en incl. fietstas en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen: 7 dagen                      € 70,00 per fiets / € 165,00 per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required