Aantal personen: 87
Vaargebied: Nederland
Prijs: €499 - €799 p.p.
Afvaarthaven: Amsterdam
Offerte

Schip Angela Esmee

Het schip ANGELA ESMEE biedt plaats aan circa 80 gasten. Het schip wordt het jaar rond onderhouden zodat iedere gast wordt verwelkomd op een goed verzorgd schip. Aan boord zijn 10 hutten op het bovendek en 31 hutten op het benedendek (allen ca. 9 M²) met douche + toilet, allen voorzien van 2 lage bedden en een (gedeeltelijk centraal gestuurd) airconditioning en actieve beluchting. Alle hutten hebben een raam (op het bovendek kunnen deze ramen geopend worden, de ramen op het benedendek zijn uit veiligheidsoverwegingen vaste ramen). Er is een aantal 1- 3- en 4-persoonshutten.

In de winter 2015/2016 zijn alle 10 hutten op het bovendek en een deel van de hutten op het benedendek grondig gerenoveerd. Badkamers zijn vernieuwd: een aantal is verbeterd en een deel is compleet vernieuwd. Alles staat fris in de verf, (een deel van) de matrassen en tapijten zijn nieuw en er zijn extra stopcontacten aangelegd voor het opladen van mobiele apparatuur. In 2012 is het schip 16 meter verlengd en zijn er 10 nieuwe 2-persoonshutten gebouwd, deze bevinden zich voorin op het benedendek.

De salon met grote ramen heeft een restaurantgedeelte, een bar en voorin het schip een lounge met zithoeken en grote panoramaramen die rondom een fantastisch uitzicht bieden en waar ook Wifi beschikbaar is. Op het grote en deels overdekte zonnedek van het ca. 78 meterlange schip zijn zitplaatsen (tafels + stoelen) en een fietsenstalling beschikbaar.

De Angela Esmee heeft eigen fietsen aan boord; een deel van de fietsen heeft handremmen én een terugtraprem, een deel alleen handremmen, op aanvraag. Er zijn fietsen met diverse framehoogtes, een aantal met een lage instap en/of een klein frame. Kinderfietsen, e-bikes en tandems zijn eveneens op aanvraag beschikbaar. Na vier weken gebruik gaan de fietsen voor onderhoud 1 week uit de roulatie.

Het schip is zeer geliefd en is uitstekend geschikt voor fiets-vaar-vakanties op deze route.

visual-angela-esmee Angela Esmee

 

 • Huurprijs voor een week: circa €499,- tot  €799,- p.p. bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om uitsluitend te varen of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF:
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za) van/naar Amsterdam
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner
  -Reisleider; een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) verzorgt dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut
  -Welkomstdrankje en informatief gesprek tijdens de eerste avond
  -Gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen voor de dagelijkse fietstochten
  -Dagelijks koffie + thee tot 16:00 uur

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats in Amsterdam
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Grachtenrondvaart ca. 60 minuten- voor onze gasten met korting
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)

  Offerte

 • Voorbeeldroute Nederland – Noordroute
  Dag 1 (za): Aankomst en inscheping in Amsterdam | ’s avonds: Amsterdam – Zaandam
  Tussen 14:00 en 17:00 uur inschepen in Amsterdam. Daarna kunt u nog Amsterdam verkennen, winkelen, een museum bezoeken of een grachtenrondvaart maken: zo leert u de hoofdstad op een unieke wijze kennen. Om ca. 18:00 uur korte „Dinercruise“ naar Zaandam.

  Dag 2 (zo): Zaandam – „Zaanse Schans“ – Alkmaar (ca. 50 km)
  Allereerst bezoekt u het openluchtmuseum “Zaanse Schans” (gratis entree) met traditionele Oudhollandse houten huizen, windmolens en kaas- & klompenmaker. Daarna volgt een fietstocht door het mooie polderland via kleine dorpjes en het land van Leeghwater naar Alkmaar . Overnachting en stadswandeling (incl.) in Alkmaar.

  Dag 3 (ma): Alkmaar – Callantsoog – Den Helder (ca. 60 km) | ’s avonds: Den Helder – Oudeschild (Texel)
  Vanaf Alkmaar via kunstenaarsdorp Bergen een fietstocht naar de Noordzee. Daarna langs het Noordzeestrand en door de duinen met uitzicht op het vlakke polder- en kustlandschap naar marinehaven Den Helder. ’s Avonds overvaren met het schip naar het eiland Texel**.

  Dag 4 (di): Eiland Texel: Rondrit Oudeschild – Oudeschild (naar keuze 15 > 65 km*) | ’s avonds: Texel – Den Oever
  Rondtoer over het grootste Nederlandse Waddeneiland Texel. U fietst door schitterende natuurreservaten met de mogelijkheid om te pauzeren aan het strand. Tip: bezoekt u zeehondenopvangcentrum “Ecomare” en/of fietst u de goed bewegwijzerde “Thijsseroute” door mooie dorpjes en natuurgebieden (ca. 40 km). U kunt de dag besluiten met een bezoek aan de Texelse bierbrouwerij nabij Oudeschild. ’s Avonds overvaren met het schip naar Den Oever. Muziekavond aan boord.

  Dag 5 (woe): Den Oever – Medemblik | Medemblik – Enkhuizen (ca. 30 of 50 km *)
  Optioneel, een bezoek aan het stoommuseum. Aansluitend fietstocht vanaf Medemblik langs de IJsselmeerkust of een langere tocht door het binnenland via Opperdoes en het mooie lintdorp Twisk naar Enkhuizen: met zijn prachtige haven, historische binnenstad en interessante “Zuiderzeemuseum”. ’s Avonds, stadswandeling (incl.).

  Dag 6 (do): Enkhuizen – Hoorn – Volendam (ca. 50 km)
  Fietstocht via Hoorn (tussenstop in de historische binnenstad is zeer aan te bevelen) en kaasstad Edam naar de oude vissershaven Volendam: proef de gerookte paling en de zoute haring.

  Dag 7 (vr): Volendam – Waterland – Amsterdam (ca. 35 – 50 km *)
  Een fietstocht door het prachtige natuurgebied van “Waterland” met zijn talrijke kleine kanaaltjes, sloten en meertjes, bezoek aan een kaasboerderij met proeverij (inclusief), desgewenst met een omweg via het voormalige Zuiderzee-eiland Marken, en dwars door de waterrijke regio Waterland terug naar de hoofdstad. In de namiddag en avond bent u in Amsterdam. Diegenen die de grachtenrondvaart de eerste dag niet gedaan hebben, kunnen dat eventueel vandaag nog doen.

  Dag 8 (za):Amsterdam: terugreis
  Na het ontbijt gaat u weer van boord: einde van de reis.

  Cursief gedrukte trajecten worden met het schip afgelegd.

  U kunt deze reis ook op individuele basis boeken via Boat Bike Tours – Noordroute.

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met 7 versnellingen, 1 of 2 handremmen en incl. fietstas en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen:
  7 dagen                      € 70,00 per fiets / € 165,00 per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.
  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required