Aantal personen: 20
Vaargebied: Nederland Duitsland
Prijs: €650 - €730 pp
Afvaarthaven: Amsterdam, Bamberg, Miltenberg

Schip Allure

De Allure is in 1998 omgebouwd tot een comfortabel en vriendelijk passagiersschip, dat sindsdien succesvol vakanties in Nederland en Belgïe verzorgt. De Allure beschikt over een gastenaccommodatie, die zich nagenoeg geheel gelijkvloers, op hetzelfde niveau bevindt. Midscheeps vindt u uw huiskamer: een gezellige salon annex eetruimte, een zit-, lees en TV-hoek met een kleine bar. Voorin bevinden zich 10 tweepersoons hutten met 2 lage bedden (geen stapelbedden) met een douche en toilet in elke hut. Elke hut heeft een TV en is gemoderniseerd met LED-verlichting. Ook op het bovendek is het goed toeven. Op zonnige dagen en zwoele avonden geniet u van het ruime zonnedek met zitgelegenheid en het knusse tussendek tussen salon en stuurhut: uw eigen, varende terras op/aan het water! Martien van de Velde is uw sympathieke schipper en gastheer van de Allure. Zijn gastvrijheid staat borg voor een plezierig verblijf aan boord.

 

 • Huurprijs voor een week in Nederland: circa €650,- p.p.
  Huurprijs voor een week in Duitsland: circa €730,- p.p.
  Beide prijzen gelden bij maximale bezetting van het schip.

  Bovenstaande prijs is een indicatie. Het is ook mogelijk om dit schip voor een fiets-vaar-vakantie voor uw eigen gezelschap te boeken of het schip te huren als hotelaccommodatie buiten het seizoen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum.

  INCLUSIEF
  -Scheepsreis & accommodatie aan boord 8 dagen / 7 nachten (za-za)
  -Volpension (7 x ontbijt, 6 x lunchpakket tijdens fietstochten, 7 x drie-gangen-diner)
  -Gebruik van beddengoed en handdoeken (handdoekenwissel dagelijks mogelijk), dagelijkse reiniging van de hut

  EXCLUSIEF:
  -Transfers naar/van ligplaats
  -Reisleider, voor circa €1250,- reist een ervaren en ter plaatse bekende reisleider (Nederlands, Duits- & Engelstalig) mee die dagelijkse voorbesprekingen van de fietstochten en ’s avonds een aantal stadswandelingen verzorgt; de reisleider is overdag met de fiets onderweg en mobiel bereikbaar
  -Fietshuur, andere transfers, parkeerkosten, entreegelden & excursies, kosten voor de overvaart met de pont/veer
  -Drankjes aan boord, persoonlijke verzekeringen
  -Fooien (facultatief)

 • Vaargebied:
  Nederland vanuit Amsterdam
  Duitsland op de rivieren Main en Moezel

  Voorbeeldroute in Duitsland: Miltenberg- Bamberg

  Dag 1. Miltenberg

  Dag 2. Miltenberg – Wertheim – Lohr

  Dag 3. Lohr – Karlstadt – Würzburg

  Dag 4. Würzburg – Kitzingen

  Dag 5. Kitzingen – Volkach – Schweinfurt

  Dag 6. Schweinfurt – Haßfurt

  Dag 7. Haßfurt – Bamberg

  Dag 8. Bamberg

  Offerte

 • Huur van fietsen
  Wij verhuren fietsen met fietstas, 7 versnellingen en 1 of 2 handremmen en houden rekening met de lengte van de gasten (mits tijdig doorgegeven).

  Huurprijzen fietsen:

  7 dagen                      € 70,00 per fiets / €165,00 per E-bike

  Bustransfer

  Op aanvraag doen wij graag vrijblijvend een prijsopgave voor een bustransfer van uw woonplaats of de luchthaven naar de aanlegplaats van het schip en terug.

  Passagiersschip als stilliggend ‘botel’
  In het laagseizoen en soms ook in niet geboekte periodes in het hoogseizoen kunnen de motorschepen gehuurd worden als stilliggend botel. Mogelijkheden voor families, kleine en grote groepen, minimaal 2 nachten en in de meeste gevallen op basis van Bed & Breakfast. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

  Reisleiding tijdens de reis
  Op aanvraag mogelijk vanaf ca. € 1.250,00 per week, afhankelijk van de inhoud van het door u gewenste programma, de door u gewenste specialiteiten van de reisleider en van uw bijzondere wensen: op aanvraag ontvangt u een aanbieding op maat.

  Reisverzekeringen
  Bij boeking ontvangt u vrijblijvend informatie over een uitgebreid, speciaal voor scheepsreizen ontwikkeld verzekeringspakket. Wij raden u dringend aan meteen bij boeking een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, hetzij bij onze verzekeraar, hetzij bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

  Offerte

 • Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een motorschip of zeilschip.
  Wij kunnen u dan ook informeren of het schip beschikbaar is.

  Fields marked with an * are required