Groepsaccommodatie Amsterdam

Groepsaccommodatie in Amsterdam: huur een schip
Onze schepen zijn de ideale groepsaccommodatie in hartje Amsterdam
Zoek niet verder naar groepsaccommodatie in Amsterdam en boek een varend hotel in het centrum. Wij bieden groepsaccommodatie aan voorzien van ruime hutten, kombuis, salon en sanitair aan boord van onze comfortabele schepen aan. Onze schepen liggen op loopafstand van het centrum van Amsterdam: vanuit de groepsaccommodatie bent u snel bij de Dam, het Rijksmuseum of bijvoorbeeld de Kalverstraat. Onze groepsaccommodatie bestaat uit een vloot van schepen en biedt plaats aan kleine en grote groepen. ’s Ochtends na het ontbijt kunt u uw programma in Amsterdam uitvoeren. Voor het avondeten kunt u aan boord terecht: alle maaltijden kunt u vooraf bestellen. ’s Avonds kunt u weer de stad in voor culturele uitstapjes, u kunt ieder gewenst tijdstip weer aan boord stappen van uw varende groepsaccommodatie in Amsterdam.

Groepsaccommodatie in Amsterdam: ook om mee te varen
Varende of stilliggende groepsaccommodatie in Amsterdam
Als u met de trein naar Amsterdam reist, is onze groepsaccommodatie uitstekend te bereiken. Onze groepsaccommodatie vindt u in de haven van Amsterdam (Oosterdok). U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om te varen met onze comfortabele schepen. Vanuit Amsterdam kunt u alle kanten op voor een dag(deel). Wilt u langer varen, dan kan dat ook. U heeft alle spullen bij u, uw groepsaccommodatie vaart gewoon met u mee.
Onze groepsaccommodaties in Amsterdam kunt u het hele jaar door boeken. Wilt u in de zomermaanden gebruik maken van onze groepsaccommodaties in Amsterdam, reserveer dan tijdig, want dit zijn geliefde maanden.