Familieuitje? Varen in Nederland!
De leukste familieuitjes zijn varen of zeilen bij Channel Cruises Holland

Familieuitje? Varen met één van de zeil- of motorpassagiersschepen van Channel Cruises Holland staat garant voor het leukste uitje voor de hele familie. Tijdens het familieuitje varen zal iedereen zich van jong tot ouder uitstekend vermaken aan boord. Ontdek al varend tijdens een familieuitje het waterrijke Nederland: varend over de rivieren en kanalen met een motorpassagiersschip of zeilend op IJsselmeer, Waddenzee of bijvoorbeeld de Oostzee. Onderweg tijdens uw familieuitje varen heeft u alle tijd om de banden met de familie aan te halen, spelletjes te doen en te genieten van het fraaie uitzicht. Alle schepen verhuren wij met professionele bemanning: u hoeft alleen uw bestemming te bepalen en kunt u volop genieten.

Familieuitje? Varen op een zeilschip
Familieuitje? Varen voor een dag, weekend of langer
Op onze zeilschepen is iedereen van harte welkom om tijdens het familieuitje varen mee te helpen bij het hijsen van de zeilen en alle kinderen mogen natuurlijk aan het imposante stuurwiel draaien om zo de juiste koers te varen tijdens het familieuitje. De gemoedelijke sfeer aan boord zorgt dat iedereen zich tijdens een familieuitje varen snel thuis zal voelen. Het grote genieten begint zodra de trossen los gaan en het zeilschip het ruime sop verkiest. Voel de zon op uw gezicht en de wind door de haren wapperen. Wie wil, verdiept zich meer in de techniek van het zeilen: de professionele bemanning legt u graag meer uit over de nautische begrippen. Of laat het zeilen over aan anderen en geniet van het samenzijn met uw familie: alle tijd voor goede gesprekken, spelletjes en elkaar tijdens een familieuitje varen.
Uiteraard kunnen wij de volledige catering voor uw verzorgen: van koffie met koek tot een feestelijk driegangendiner.

-zeilschepen dagtocht (op deze schepen kunt u niet overnachten)
-zeilschepen dag- en meerdaagse tocht: dag, weekend, midweek of week

Familieuitje? Varen op een motorpassagiersschip
Familieuitje? Varen op de rivieren met motorpassagiersschip voor weekend of (mid)week
Onze motorpassagiersschepen varen tijdens uw familieuitje op de rivieren en kanalen in Nederland, Duitsland, Vlaanderen of waar u wilt. Onze schepen bieden plaats aan kleine families van tien tot twintig personen tot aan grotere gezelschappen van maximaal tachtig passagiers. Kom genieten tijdens uw familieuitje en kom varen over historische vaarroutes van bijvoorbeeld Amsterdam naar Haarlem of van Leiden naar Gouda. Terwijl de professionele bemanning het schip door sluizen en bruggen zal varen, kunt u tijdens uw familieuitje aan dek genieten van het voorbij trekkende landschap. Heeft u iets te vieren? In de sfeervolle salon is alle ruimte voor een voordracht of feestelijk samenzijn. Daarnaast zijn alle schepen voorzien van sanitair, comfortabele hutten en een kombuis. Voor een geslaagd varend familieuitje bent u bij ons aan het juiste adres.

-motorpassagiersschepen: weekend, midweek of week

 

 

Weekendje weg

|Comments are Off
Weekendje weg met de familie Zeilen of varen tijdens weekendje weg met de familie Een weekendje weg op het water voelt als wekenlang vakantie. Door een weekendje weg te zijn met elkaar, kunt u twee volle dagen genieten van elkaar, het buitenleven en de sfeervolle accommodatie. U...