Dagarrangement: Een heerlijk Hollands dagje uit!
Ontspannen dagarrangement: een heerlijke dag op het water.
Om 10.30 uur wordt u hartelijk ontvangen door de crew aan boord van zeilschip Selene in Monnickendam, met koffie, thee en vanuit Friesland meegenomen prijswinnende suikerbrood met roomboter!
Het schip verlaat de haven voor een heerlijke zeiltocht op het water en u kunt zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek wat ook moet gebeuren.. Er is voor ieder wat wils!

Rond het middaguur wordt er een compleet verzorgde lunch geserveerd: rijkelijk belegde broodjes met diverse vlees en kaassoorten, stokje brie met abrikozentapenade en geschaafde amandeltjes en natuurlijk koffie, thee, melk en karnemelk.

In de middag vaart het zeilschip de haven van Volendam binnen, de Selene meert af aan dé beroemde dijk waar u met het gehele gezelschap met heel veel lol in klederdracht op de foto gaat. Dit brengt heel veel plezier en is tevens een leuk aandenken aan deze gezellige dag met elkaar. Vervolgens wandelt u een klein stukje verder over de dijk voor een korte rondleiding in de kaasmakerij waar u tevens diverse kaasjes kunt proeven. Bij terugkomst aan boord van het schip staat het Selene’s borreltje voor u klaar vergezeld met diverse borrelhapjes. Vervolgens verlaat het zeilschip de haven voor de terugreis naar Monnickendam waar er rond 17.00 uur weer afgemeerd wordt en de heerlijke ontspannen dag wordt afgesloten.

Samenvatting van het dagarrangement:
10.30 uur tot 17.00 uur
Ontvangst koffie, thee & heerlijk Fries suikerbrood
Compleet verzorgde lunch
Bier, frisdranken en wijnen
Groepsfoto in klederdracht 1 foto p.p.
Rondleiding kaasmakerij
Selene’s borreltje en heerlijke borrelhapjes
Prijs dagarrangement € 85,00 per persoon
Bij minimaal 15 en maximaal 25 personen
Komt u met meer dan 25 personen, betaalt u voor de daaropvolgende personen € 79,50 per persoon.
Tijdstip: 10.30 – 17.00 uur
Afvaarthaven: Monnickendam

Het is ook mogelijk deze dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. De dagtocht eindigt dan om 19.00 uur (na de file) in de haven van Monnickendam.
Meerprijs € 25,00 per persoon. (twee uren scheepshuur, drankjes, complete BBQ en koffie met zoete lekkernij)