Dagtocht zeilen op Markermeer en IJsselmeer
Dagtocht zeilen naar Amsterdam, Muiden, Volendam, Hoorn of Enkhuizen
Geniet tijdens een dagtocht zeilen van een heerlijke tijd op het water aan boord van onze traditionele zeilschepen. Heeft u iets te vieren en zoekt u een leuke invulling van uw familiefeest, verjaardag of de jaarlijkse familiedag? Nodig uw familie en vrienden uit voor een dagtocht zeilen en beleef met elkaar een feest om nooit meer te vergeten. Wij kunnen uw dagtocht zeilen volledig naar uw eigen wens verzorgen: met de catering die u het lekkerst vindt op het schip dat u het mooiste vindt. U kunt uw dagtocht zeilen combineren met een van de vele mogelijkheden aan land: een tussenstop in wereldberoemd Volendam, een bezoek aan kasteel Graaf Floris in Muiden, een stadswandeling door VOC-stad Hoorn zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden tijdens uw dagtocht zeilen. Informeer geheel vrijblijvend naar onze arrangementen.

Dagtocht zeilen leuk voor actieve én passieve zeilers
Zeilervaring is niet nodig voor een dagtocht zeilen
Onze professionele bemanning heet u welkom aan boord en vertelt over het leven aan boord van een zeilschip. Wie wil, is van harte welkom om tijdens een dagtocht zeilen mee te helpen bij het hijsen van de honderden vierkante meters zeildoek, maar natuurlijk moeten er ook mensen zijn die een oogje in het zeil houden en de foto’s maken. We willen er maar mee zeggen: voel u thuis aan boord! Bij een feestelijke dagtocht zeilen hoort lekker eten en drinken, dat wij graag voor u verzorgen. Laat ons uw wensen weten en we gaan voor u aan de slag.

We bieden hieronder een aantal aantrekkelijke arrangementen aan; u betaalt een all-in prijs voor zowel huur van het schip als de catering. Uiteraard kunt u ook zelf een arrangement samenstellen of onderstaande arrangementen uitbreiden met een activiteit op de wal of het bestellen van extra catering. Ook is het mogelijk om vanuit een andere haven te vertrekken.

Hieronder staat het aantal personen per schip. Uiteraard kunt u ook met meer personen komen en het gezelschap over twee schepen verdelen.
Vaak hebben de zeilschepen voor dagtochten aangepaste tarieven voor kleinere gezelschappen. Informeer gerust geheel vrijblijvend naar onze prijzen.

Dagtochten schepen

Vriendschap

va. €18,- p.p.
65 personen

Hoge Wier

va. €23,- p.p.
60 personen

Selene

va. €21,- p.p.
55 personen

Vrouwe Frida Cornelia

va. €21,- p.p.
40 personen

Grote Jager

va. €58,- p.p.
20 personen

WON 119

va. €44,- p.p.
12 personen

Vrouwe Francina

€ op aanvraag
12 personen